TV

TV

Fertilizimi In Vitro @ A2 CNN

Opinion TV Klan 2020

Infertiliteti & IVF nĕ "E diela Shqiptare" - KlanTV

ABC - Histori Shqiptare - Maj 2019

Përzgjedhja embrioneve me “Time Lapse” (2018)

Ngrirja e vezeve (2019)

Departamenti i Mjekësisë Riprodhuese dhe Fertilizimit In Vitro në Spitalin Amerikan

Lindje në moshën 56 vjeçare (2013)

Bashke me pacientet ne Top Channel (2012)

Opinion TV KLAN 2013 (Aborti selektiv)