Category: Analiza & EgzaminimeNon Invasive Prenatal Testing

NIPT

Çfarë është analiza NIPT? NIPT është një analizë e cila kryhet gjatë shtatzanisë dhe që ka për qëllim depistimin (hetimin) për anomalitë më të shpesht [...]

Read More

HSG

Që një spermatozoid të fertilizojë vezën duhet që aparati gjenital femëror të jetë i kalueshëm në të gjithë gjatësinë e tij. Çdo defekt që dëmton kalu [...]

Read More
error: Content is protected !!