Përllogaritni ditën e lindjesKalendari juaj i shtatzanisë

Përllogaritni ditën e lindjes

Ju mund të llogarisni datat më të rëndësishme të shtatzanisë duke përdorur kalkulatorin e mëposhtëm. Për këtë ju duhet vetëm të vendosni ditën e parë të menstruacioneve të fundit dhe kalkulatori do të llogarisë në mënyrë automatike ditën e mundshme të koncepsionit (ngjizjes), ditën e mundshme të lindjes dhe shumë data të tjera të rëndësishme të 9 mujorit të shtatzanisë.

Kalendari i shtatzanisë: Nga fillimi deri te dita e lindjes së bebit :

Dita e 1-rë e ciklit të fundit menstrual :

Dita e përfarërt e koncepsionit (ngjizjes) është :

( ≈2 javë pas fillimit të menstruacioneve të fundit )

Mosha e fetusit sot :

Weeks Days

Eko NT & Bi-Test (kontrolli për sindr. Down) :

( 12 javë 3 ditë deri në 13 javë 3 ditë )

19 Javë / Eko Morfologjike :

Dita e mundshme e lindjes (Kur shtatzania mbush 40 javë) :

On , you will be weeks days pregnant.

Previous Ultrasound Date and Foetal Age On That Day :

Weeks Days
error: Content is protected !!