Tag: Sindroma DownNon Invasive Prenatal Testing

NIPT

Çfarë është analiza NIPT? NIPT është një analizë e cila kryhet gjatë shtatzanisë dhe që ka për qëllim depistimin (hetimin) për anomalitë më të shpesht [...]

Read More
error: Content is protected !!