Fertilizim In Vitro jashtë shtetit? Jo!

Një pjesë e çifteve infertile kërkojnë mundësi trajtimi apo informacioni on line. Kjo është më se normale.Por, në këtë xhungël informacioni on line, është shumë e lehtë të joshen nga mundësi të ndryshme trajtimi Fertilizimi In Vitro jashtë Shqipërisë. Një gjë e tillë në m... Lexo me shume »

Mos humbisni kohen kot ...

Humbja e kohës rrit shpenzimet dhe për më tepër ul shanset. Ka shumë çifte infertile të cilët humbasin kohë duke u drejtuar tek mjeke që nuk e njohin si duhet intertilitetin ose që nuk merren aspak me të. Kjo bën që muaj (në raste të vecanta edhe vite) të kalojnë pas asnjë arritj... Lexo me shume »

10 Pyetje që duhet ti drejtoni mjekut përpara Fertilizimit In Vitro (IVF)

Cila është eksperienca juaj në fushën e fertilizimit In Vitro? Si e vendosni cila është mënyra më e mirë e trajtimit që do të kete pacientja gjatë IVF? Cilat janë shanset e fertilizimit In Vitro? Këto shanse diskutohen që në fillim dhe është e drejta dhe detyra e pacientit të in... Lexo me shume »

Si të zgjedhim mjekun e duhur ne IVF?

Të gjesh mjekun e duhur për fertilizim In Vitro nuk është aq e lehtë sa duket. Një cift me problem të fertilitetit mund të jetë përpara zgjedhjeve shumë komplekse. Miqtë, familja, media dhe internet mund të ofrojnë informacione kontradiktore në mjaft raste. Gjetja e mjekut të duhur n... Lexo me shume »

A mund të ngjyrosen flokët gjatë shtatzanisë?

Në përgjithësi mendohet se nuk paraqet rrezik ngjyrosja e flokëve nga femrat gjatë shtatzanisë. Megjithatë ende nuk ka ndonjë studim shkencor që të shprehet në mënyrë përfundimtare në këtë drejtim.  Megjithatë ka disa truke të cilat mund të minimizojnë në minimum cdo rrezik... Lexo me shume »