Tag: ShtatzaniaNon Invasive Prenatal Testing

NIPT

Çfarë është analiza NIPT? NIPT është një analizë e cila kryhet gjatë shtatzanisë dhe që ka për qëllim depistimin (hetimin) për anomalitë më të shpesht [...]

Read More

NST

Non Stres Test Non-Stress test (testi pa stres) i fetusit është një test i thjeshtë, jo invaziv që kryhet në shtatzënitë mbi 28 javë. Testi quhet “pa [...]

Read More
error: Content is protected !!