Analizat në infertilitet

Analizat në infertilitet

Mjeku do tju bëjë pyetje rreth historisë suaj mjeksore në përpjekje për të identifikuar shkaqet e infertilitetit tuaj. Në këto pyetje do të kenë të bëjnë me cdo operacion apo sëmundje që ju mund të keni kaluar gjatë jetës suaj. Gjithashtu me rëndësi janë edhe pyetjet lidhur me mënyrën e jetesës.

Rishikimi i analizave / ekzaminimeve që keni bërë në të kaluarën ka edhe ajo rëndësi pasi përmes tyre kuptojmë se si ka qenë gjendja juaj më përpara dhe nqs janë ndjekur hapat e duhura. Për fat të keq, shumë çifte infertilë kur paraqiten tek specialist i duhur kanë një mal me analiza / ekzaminime të panevojshme (me dhjetra strisho vaginale / analiza biokimike / TORCH etj) dhe nuk kanë analizat bazë të menaxhimit të infertilitetit.

Analizat tek mashkulli

Analizat tek femra

error: Content is protected !!